Book: Der Obst- und Gemüse-Verwertungs-Kursus
praktische Anleitung zur Herstellung von: Dörrobst, Dörrgemüse, eingesäuerten Gemüsen, Obst- und Gemüse-Konserven, Dunstobst, Essigfrüchten, Obstmus, -Gelee, -Marmelade, -Kraut, -Latwerge, Obstpasten, Obstsäften, Obst- und Beerenweinen, unvergorenen Obst-, Beeren- und Trauben-Mosten und von Obstlikören
1914
Author's details | herausgegeben mit Genehmigung der Landwirtschaftskammer für den Regierungsbezirk Wiesbaden von C. Schilling in Geisenheim am Rhein | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|
Language | German | ||||||
Size | 80 Seiten, 4 ungezählte Seiten, Illustrationen | ||||||
Edition | 5. verbesserte Auflage | ||||||
Publisher | Im Selbstverlag | ||||||
Publishing place | Geisenheim | ||||||
Publishing country | XA-DXDE | ||||||
Document type | Book | ||||||
HBZ-ID | HT019845007 | ||||||
Local availability |
|
||||||
Database | Catalogue ZB MED Nutrition, Environment, Agriculture |
More links
Kategorien
In stock of ZB MED Bonn / Germany
Shelf mark | Loan status | Location |
---|---|---|
908/2772 | not available for loan | Geschlossenes Magazin (U2) |
Order via subito
This service is chargeable due to the Delivery terms set by subito. Orders including an article and supplementary material will be classified as separate orders. In these cases, fees will be demanded for each order.
Inter-library loan at ZB MED
Your chosen title can be delivered directly to ZB MED Cologne location if you are registered as a user at ZB MED Cologne.