Book: Die Butter- und Käse-Bereitung
praktische Anleitung, die feinste Tafelbutter und die besten Käse zu machen nach den in Deutschland, der Schweiz, Frankreich, England, Holland und Oberitalien bewährtesten Verfahrungsarten
1859
Title variant | Butterbereitung Käsebereitung ; Butterbereitung Käsebereitung Verfahrensarten | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|
Author's details | mit Benutzung d. vorzügl. Schriften engl., franz. u. dt. Agronomen dargest. u. durch zahlr. Abb. erl. von Christian Heinrich Schmidt | ||||||
Language | German | ||||||
Size | XII, 341 S., VI Taf., Ill., 8° | ||||||
Publisher | Voigt | ||||||
Publishing place | Weimar | ||||||
Publishing country | XA-DXDE | ||||||
Document type | Book | ||||||
HBZ-ID | HT019613513 | ||||||
Local availability |
|
||||||
Database | Catalogue ZB MED Nutrition, Environment, Agriculture |
More links
Kategorien
In stock of ZB MED Bonn / Germany
Shelf mark | Loan status | Location |
---|---|---|
III 1, 1133 | not available for loan | Geschlossenes Magazin (U2) |
Order via subito
This service is chargeable due to the Delivery terms set by subito. Orders including an article and supplementary material will be classified as separate orders. In these cases, fees will be demanded for each order.
Inter-library loan at ZB MED
Your chosen title can be delivered directly to ZB MED Cologne location if you are registered as a user at ZB MED Cologne.